Policijski službenici Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom za kojeg se vjeruje da stoji iza stravičnog slučaja u Selinama koji je šokirao hrvatsku javnost.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem 26-godišnjaka se sumnjiči da je u nedjelju, 24. srpnja 2022. godine u večernjim satima u obiteljskoj kući u mjestu Seline oštrim predmetom zadao više ubodnih rana 61-godišnjem muškarcu koji je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja. Također ga se sumnjiči da je oštrim predmetom nanio ubodnu ranu 60-godišnjakinji kojoj je pružena liječnička pomoć te su ozlijede okvalificirane kao lakše tjelesne ozlijede, priopćili su jutros iz PU zadarske.

Podsjetimo, ubijeni muškarac njegov je otac, dok je ozlijeđena 60-godišnjakinja majka 26-godišnjaka koji je imao psihičke poteškoće.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „teško ubojstvo" na štetu 61-godišnjaka i kazneno djelo „teško ubojstvo" u pokušaju na štetu 60-godišnjakinje, osumnjičeni 26-godišnjak je jučer u večernjim satima predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske dok je kaznena prijava podnesena nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru, javljaju iz zadarske policije.

Obitelj je inače iz Zadra, a u Selinama imaju vikendicu.