Uz poginulog muškarca, broj unesrećenih osoba u prometnoj nesreći na Pagu, koja se dogodila prekjučer oko 12:10 sati na DC-106 na dionici Pag-Gorica povećan je za još dvoje.

Kako je utvrđeno nakon obrade u Općoj bolnici Zadar, teško su ozlijeđene i dvije djevojke, 18-godišnjakinja i 19-godišnjakinja. Obje su bile suputnice 20-godišnjeg Talijana koji je renaultom prešao u suprotni smjer i time izazvao lančani sudar. Kod više osoba iz dva druga automobila, opela i mercedesa, evidentirane su samo lakše ozljede.

Podsjetikmo, renault talijanskih registarskih oznaka iz pravca Paga i pri izlasku iz zavoja prešao u suprotnu prometnu traku te prednjim dijelom vozila udara u prednji dio automobila opel daruvarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnji državljanin Francuske, nakon čega u automobil renault udara automobil mercedes talijanskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 20-godišnji državljanin Italije koji se kretao iz pravca Paga. Vozač je na mjestu preminuo, dok je osam osoba prevezeno u OB Zadar.