NOVO Kako neslužbeno doznajemo, 38-godišnjak je vlasnik, a ujedno i zaposlenik jedne mesnice na području grada Zadra u kojoj je pojedinim mušterijama nudio poseban "začin" za ramstek, biftek, pljeskavice... Naime, sumnja se kako je osim za prodaju mesa taj objekt koristio i za dilanje kokaina.

RANIJE Policijski službenici Policijske uprave zadarske Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja, jučer, 03. kolovoza 2022. godine na širem zadarskom području kod njega je pronađeno ukupno oko 414 grama kokaina pakirano u više pojedinačnih pakiranja, digitalna vaga te pištolj s pripadajućim spremnikom i 4 komada streljiva, priopćili su iz PU zadarske uz fotografiju oduzetih predmeta i droge.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama, protiv 38-godišnjaka je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava, te će u zakonskom roku biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Protiv osumnjičenika, koji nije od ranije poznat policiji, podnosi se i optužni prijedlog za počinjeni prekršaj iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.