Zbog izvođenja radova tvrtke Strabag d.o.o. prema projektu Radovi na izgradnji javne odvodnje sanitarnih otpadnih voda aglomeracije Bokanjac - Zadar, u ponedjeljak 12. rujna u vremenu od 08,00h do 12,00h bez vode biti će potrošači u predjelu Bokanjac u ul. Put Vrela.

Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u ulici Put Vrela kod kć.br.40.

Nadalje, zbog izvođenja građevinskih radova tvrtke Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH&Co.KG. u utorak, 13. rujna, u vremenu od 08:00h do 17:00h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom u gradu Ninu u Zadarskoj ulici. Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Zadarskoj ulici kod kć.br.15.

Zbog radova istog izvođača, u srijedu, 14. rujna, u vremenu od 08,00h do 17,00h biti će privremeno obustavljena opskrba vodom u mjestu Zukve u Ulici 33 i Ulici 34. Tijekom radova do ponovne uspostave vodoopskrbe, cisterna s vodom za ljudsku potrošnju biti će smještena u Ulici 33 kod kć.br.6.