Nakon što je u sklopu projekta aglomeracije Ulica Franje Fanceva na Novom Bokanjcu postala veliko gradilište, dodatne gužve izazvat će radovi na dionici Puta Vrela na Bokanjcu, a na koju se preusmjerio dio vozača u potrazi za bržim izlazom s tog područja.

Iz Odvodnje su danas najavili kako će sutra na snagu stupa nova regulacija prometa, zbog čega se očekuju mogući zastoji na toj cesti koja, među ostalim, vodi prema Pagu i Ražancu. Riječ je o prvoj fazi koja obuhvaća potez od križanja s Ulicom Davorina Trstenjaka do križanja s Ulicom Građine. Za vrijeme izvođenja radova promet navedenom ulicom odvijat će se naizmjenično jednim prometnim trakom uz regulaciju pokretnim semaforima. Tako će biti narednih 90 dana, odnosno tri mjeseca.

- Molimo sve sudionike u prometu da obrate pozornost i poštuju privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu, poručio je direktor Odvodnje Grgo Peronja.

Podsjetimo, za izgradnju fekalne i oborinske kanalizacijske mreže na ovom području zadužen je Strabag koji bi s obzirom na organizaciju posla, koja uključuje i rad subotom, mogao biti gotov i prije roka, odnosno prosinca 2023. godine.