Murvička ulica bit će na „parci bokune" sa sačuvanim tragovima ratnih rafala u pohabanom asfaltu.

Tako će izgledati nakon djelomične obnove u koju je hrabro ušao pročelnik za komunalne djelatnosti Robertino Dujela. On je još davno rekao kako će mu uređenje Murvičke biti izazov nakon što je novi asfaltni plašt dobila paralelna ulica Put Stanova.

Murvička se u ovom zahvatu uređivala na dijelu ispod rotora i od spoja s Tuđmanovom. Bolje da nije, jer ovako će to biti šarena ulica koja će se jednog dana nakon što se sredi kanalizacija za očekivano gradilište stanova, ponovno uređivati. Ili krpati pa će izgledati još gore nego danas ako pročelnik Dujela ne odluči nastaviti s radovima.

Na Putu Murvice ostao je neuređen najgori dio ulice kojom je prošlo na tone građevinskog materijala s gradilišta stanova i Lidla, a još se očekuje teške mehanizacije koja uništava kolnike.

Privremena regulacija prometa najavljena je do 21. listopada zbog radova na Putu Murvice.

Danas je dan uoči najavljenog završetka radova koje izvodi ugovoreni izvođač radova Filius. Ostao je najveći i najgori dio posla. Vrijeme im ide na ruku iako jutros u 8 sati stroj je bio tamo gdje i ostavljen, a radnika nigdje na vidiku.