Do kraja listopada svi iznajmljivači imaju priliku prijaviti se na natječaj Zadarske županije „Welcome"- nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji.

Objekti s oznakom Welcome znak su provjerene turističke kvalitete, standarda i prepoznatljivosti brendiranih apartmana, kuća za odmor i soba privatnih iznajmljivača u Zadarskoj županiji.

Projekt „Welcome" nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji predstavlja odličnu priliku za nagrađivanje svih onih iznajmljivača koji su dobri domaćini te su ostvarili hvalevrijedne iskorake u kvaliteti i originalnosti svoje ponude.

Welcome nagradama se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskog smještaja. Cilj projekta je podizanje kvalitete i obogaćenje ponude obiteljskog smještaja na području Zadarske županije.

Još jednom stoga pozivamo sve iznajmljivače soba, apartmana/studio apartmana i kuća za odmor koji posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME" da se prijave za dodjelu Welcome nagrada.

Nagrade se dodjeljuju za tri kategorije smještaja: sobe, apartmani/studio apartmani i kuće za odmor, a pobjednici (u svakoj kategoriji) osvajaju novčane nagrade u slijedećim iznosima:

1. nagrada: 15.000,00 kuna i zlatnu plaketu,
2. nagrada: 10.000,00 kuna i srebrnu plaketu,
3. nagrada: 5.000,00 kuna i brončanu plaketu.

Pobjednici će biti proglašeni i službeno nagrađeni u sklopu svečane dodjele nagrada krajem 2022. godine.

Javni poziv, prijavni obrazac i popis dokumentacije koju treba priložiti uz prijavu, podnositelji mogu preuzeti s web-stranice Zadarske županije: www.zadarska-zupanija.hr pod poveznicom Natječaji/Potpore i priznanja/Aktivni natječaji.