„Zapalit ću Elektru, viti ćete vi, oni će mene slati u Split, vidjeti će oni Split, j.. ću vam majku!", vikala je 51-godišnja Zadranka 2018. godine u dvorištu Elektre, nakon što su joj rekli da joj neće uključiti struju, iako je krenula s namjerom da platio dio duga. Međutim, kako se radilo o dugu od 3.800 kuna, a Zadranka je namjeravala platiti samo 2.000, krenula je galama na javnom mjestu.

Nakon dolaska policijskog službenika i njega je počela vrijeđati i omalovažavati riječima: „Ti ćeš meni govoriti balavac jedan, zapalit ću Elektru, on će mene slati u Split!", „Balavac jedan, ja sam bila u ratu, ti ćeš meni govoriti!". Kako nije prestala s narušavanjem javnog reda i mira te je nastavila vikati da će zapaliti Elektru ako joj ne uključe struju, policajci su upotrijebili sredstva prisile i priveli u policiju. I tamo je počela s vrijeđanjima, a kada se smirila u organizmu joj je očitana koncentracija alkohola od 1,56 g/kg, pa je od strane policijskih službenika odvezena u OB Zadar na Odjel psihijatrije gdje je ista pregledana, a potom i zadržana na daljnjem liječenju.

U presudi donesenoj prošlog tjedna, četiri godina nakon incidenta, sutkinja Općinskog suda u Zadru izrekla joj je kaznu od 753,15 kn (protuvrijednost nekadašnjih 200,00 DEM), ali će joj se smanjiti za 300 kuna zbog vremena provedenog u zatvoru.