Iz Turističke zajednice Grada Zadra pozivaju sve koji se bave turizmom na besplatno sudjelovanje u projektu IQM Destination ZADAR.

Ako se uključe u projekt, dobit će besplatnu marketing analizu o poslovanju objekta, individualni izvještaj kvalitete za svoju uslugu/objekt na osnovi online reputacije te informacije o odnosu vlastite kvalitete s destinacijskom kvalitetom.

Po završetku javnog poziva za uključenje u integralno upravljanje kvalitetom, organizirat će se edukacije te raspravljati o aktualnim turističkim temama uz mogućnost besplatnog individualnog pristupa poboljšanja i analize usluga objekata od strane IQM projektnog tima.

Svaki uključeni sudionik koji ima kvalitetu iznad 80/100 dobit će certifikat kvalitete, izvrsnost u turizmu od Turističke zajednice grada Zadra na godišnjoj razini.

- Stoga, još jednom pozivamo sve zainteresirane dionike (hotele, kampove, ugostiteljske objekte, privatne iznajmljivače, turističke agencije, OPG-ove, udruge i dr.) da se prijave za sudjelovanje u projektu ispunjavanjem pristupnice na linku. Pristupnica je jednostavna i sažeta, obuhvaća nekoliko bitnih informacija, a uključenjem u projekt zajednički pristupamo podizanju kvalitete Vašeg objekta, a time i destinacije Zadar, ističu iz TZ-a.

Javni poziv otvoren je do 1. prosinca.