Viši stručni suradnik za EU fondove na određeno vrijeme u zadarskoj bolnici očito nije bilo privlačno radno mjesto sudeći prema ishodu posljednjeg natječaja.

 Iz Ravnateljstva Bolnica su nakon dnevne bolnice koja je još uvijek problematičan EU projekt, najavila nove: od energetske obnove do gradnje novih bolničkih sadržaja na mjestu zgrade stare interne.

Iz Opće bolnice Zadar oglasili su polovicom listopada natječaj za 32 radna mjesta za stalno i na određeno, a iz Ureda ravnatelja Željka Čuline objavljeno je kako posao je dobilo njih 22. Odmah po završetku natječaja, poništeno je 4 radna mjesta za pomoćno osoblje, na koji se nitko nije javio. Nije popunjeno ni stalno mjesto farmaceutskog tehničara.

Srećom jesu izabrani kandidati na oglašena mjesta na Odjelu za fizikalnu medicinu, rehabilitaciju i reumatologij koju je napustila dugogodišnja glavna sestra dok je  s Odjela kliničke radiologije, također  zbog odlaska u privatnu polikliniku, otišao jedan od inženjera.
Bolnica je uspjela dobiti i osobu za pripravništvo na mjestu prvostupnika radiološke tehnologije, dok se u posljednjem natječaju traži za stalno prvostupnik radiološke tehnologije.