Na stranicama Grada Zadra ekspresno je objavljen novi prijedlog rebalansa, u koji je po traženju Daniele Radete iz SDP-a ušlo ulaganje u montažni bazen u kojemu se igralo Europsko prvenstvo u vaterpolu u Splitu. Doduše, izrijekom nije navedeno kako se radi isključivo o bazenu, već je formulacija sljedeća:

- Uslijed povećanja cijene energenata i ostalih troškova ŠC-a Višnjik za realizaciju kapitalnih projekata planira se povećanje u iznosu od 2.300.000,00 kuna za projektno-tehničku dokumentaciju za postavljanje solarnih panela, projektno tehničku dokumentaciju za izgradnju polivalentne (rukometne i malonogometne) montažne dvorane, za kupnju bazenske školjke i za ugradnju sustava video nadzora na zatvorenom bazenskom plivalištu.

To nije jedina stavka kojom će se u rebalansu pomoći poslovanje Višnjika. S obzirom na veliki broj natjecanja i termina koje su koristili sportski klubovi te organizaciju međunarodnih natjecanja, za 2 milijuna kuna povećava se sufinanciranje korištenja dvorane, 1,2 milijuna kuna otvoreni tereni i 700.000 kuna bazen. Po Programu kojim Grad dodjeljuje kapitalne potpore rebalansom se planiramo osigurati dodatnih 3,5 milijuna kapitalne pomoći za pokriće troškova tekućeg poslovanja, čime bi sveukupni iznos kapitalne pomoći ovom društvu za ovu godinu iznosio 10,5 milijuna kuna.

Dodatna 2,5 milijuna kuna kapitalne pomoći namijenjeni su za pokriće troškova tekućeg poslovanja trgovačkom društvu Liburnija, Tržnici Zadar dat će se 100.000 kuna za pokriće troškova tekućeg poslovanja, a isto tako planira se i kapitalna pomoć u iznosu od 429.407,00 kuna trgovačkom društvu Nasadi Zadar d.o.o. za sufinanciranje nabavke potrebne opreme za njihov rad.