Vjerovali ili ne, slijedi još jedno "deranje" na dijelu Tuđmanove.

Što drugo nego baciti sve u metafore nakon što su građani Zadra svjedočili još jednom loše izvedenom projektu koji se pripremao početkom ovog stoljeća, a koji je završen u ljeto 2022. godine. Svi nedostaci bit će uklonjeni nakon završetka sezone, najavile su gradske vlasti.

Sanacija nakon završenih radova na proširenju 870 metara Tuđmanove

Skidao se asfaltni sloj na kolniku na kojem se stvaraju lokve, a ostala je vidljiva nova asfaltna zakrpa i stare lokve koje se još više zadržavaju. Nakon sanacije dijela kolnika postale su postojane. Nema sreće bez treće.

Na novinarski upit kad će tehnički pregled i kakva je odgovornost za tako loše izvedeno stanje na kolniku nadzorne službe koja je ujedno bila projektant - Gin Company, stigao je nakon 7 dana odgovor.

Jučer ali i danas su ostale lokve

- Nakon posljednje kiše, predstavnici Grada Zadra i nadzora izašli su na teren i utvrdili novonastale nedostatke na kolniku i nogostupu. Dan je nalog izvođaču da te nedostatke sanira u što kraćem vremenu. Nakon predloženog plana sanacije, izvođač će pristupiti radovima uklanjanja utvrđenih nedostatka. Uklanjanje nedostatak se očekuje u slijedećim tjednima. Tehničkom pregledu će se pristupiti nakon uklanjanje svih utvrđenih nedostataka, najava je koju smo dobili preko Ureda gradonačelnika.