Blaženko Mrkić, vlasnik poznatih zadarskih teretana Popaj, Omnia, La Palestra, napravio je novi iskorak u ponudi te je u ekskluzivnom prostoru nove poslovne zgrade kod Kauflanda, na adresi Andrije Hebranga 2a, otvorio ekskluzivnu teretanu City gym.

Čim se stupi u teretanu jasan je razlog zbog kojih je taj epitet lako povezati s dvoranom. Ne radi se samo o dizajnu interijera, pogledu na tri strane zgrada kroz staklene zidove, već po spravama koje na prvi pogled „obaraju s nogu".

- Kako je ovo moja četvrta teretana u Zadru, odlučio sam da bude ekskluzivnija priča s prostorom, spravama, uređenjem i dvoranama. Ovo što nudimo su plate loaded sprave najnovije generacije, kakvih nema u cijeloj Dalmaciji. One su napravljene tako da prate zglobove, pokret ruke, noge, kukova, na koje se stavljaju težine i apsolutni su hit u Americi. Svi koji su u ovom sportu i surfaju na YouTubeu vidjet će da se 90 posto toga radi na ovim spravama. Zato sam inzistirao da se dovedu u Zadar prvi put, to je nešto što naši sugrađani do sada nisu imali priliku koristiti i što će zadovoljiti i najprobirljivije rekreativce i profesionalce, kaže Mrkić.

Svi koji budu koristili teretanu, vježbači kao i žene koje idu na grupne aktivnosti, imat će podršku vrhunskih instruktora i instruktorica, s najnovijim školama pilatesa i funkcionalnog treninga.

Radno vrijeme teretane bit će od 6 do 23 sata, kako bi zaposleni mogli odraditi trening prije posla, ali i roditelji s djecom na treninzima doći u kasnijem terminu. Uz 60 parkirnih mjesta fitness centar opremljen je tuševima, ormarićima, sobama za pilates, boks, svime potrebnim da se klijent osjeća što ugodnije.

- Kao posebnu ponudu istaknuo bih naš business lounge, koji će biti spoj protein bara i kafića, a u njemu će i gosti koji nisu naši članovi moći doći popiti kavu, shake, proteinski napitak, opustiti se uz pogled na pet nebodera, kaže Mrkić.

U teretanu već dolaze Mrkićevi dosadašnji klijenti, a nema sumnje da če sadržajem privući i one koji to do sada nisu bili.