Turisthotel je dobio novo priznanje, ovaj put na Izložbi hrvatskog dizajna koja se održala u zagrebačkoj Laubi i uključila 258 profesionalnih radova u 8 različitih kategorija, te i ovaj put privukla veliki broj umjetnika i posjetitelja. U kategoriji Prostorne i grafičke intervencije i sistemi u konkurenciji od 20 radova, nagradu za najbolji odnio je projekt Zaton Holiday Resorta u izvedbi Bilić-Müller dizajnerskog studija.

Projekt "Za rast je potrebno vrijeme" nastao je kao odgovor na orkansko nevrijeme koje je 2019. godine oštetilo dio šume alepskog bora koja inače predstavlja simbol Zaton Holiday Resorta. Obnovom šume, uređenjem linearnog parka te signalizacijskim elementima u sklopu istoga, projekt dobiva i edukacijsku dimenziju jer goste na zanimljiv i kreativan način upoznaje sa šumom u nastajanju i vremenu i njezi koji su potrebni da mladica Alepskog bora izraste u odraslo stablo. Ideju za prostornu grafiku parka nastalog na rubu područja oštećene šume u cijelosti potpisuju Tina Müller i Dora Bilić.

- Posebno nam je drago što je projekt "Za rast je potrebno vrijeme" prepoznat od strane žirija u kategoriji "Prostorne i grafičke intervencije i sistemi". Za nagrađeno grafičko rješenje direktno smo bili inspirirani krajobraznim projektom "Linearnog parka" Zaton Holiday Resorta koji je nastao kao svojevrsna posveta borovoj šumi oštećenoj u velikoj oluji i novoj šumi koja se obnavlja i raste u pozadini parka. Linearni park dio je mreže parkova i jedan je u nizu krajobraznih projekata Zaton Holiday Resorta. To su projekti koji posebnu pažnju poklanjaju očuvanju izvornoga ambijenta i biološke raznolikosti prostora te kroz svoja rješenja to i tematiziraju, izjavila je Dora Bilić iz Bilić-Müller dizajnerskog studija.

U Turisthotelu ističu kako su ponosni na realizaciju ovog projekta te ne kriju zadovoljstvo što je isti prepoznat i od strane dizajnerske struke. Ovo je još jedna potvrda kako se zajedničkim promišljanjem i sinergijom postižu kvalitetni rezultati.