Policijski službenici Policijske postaje Biograd proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u pokušaju.

Sumnjiči ga se da je u noći 24./25. veljače u Biogradu u dvorištu obiteljske kuće, ispod parkiranog automobila 45-godišnjeg vlasnika, zadarskih registarskih oznaka postavio predmete pogodne za odgođeno potpaljivanje. Radi se o kockama za potpalu i svijeći koja je nagorjela, no srećom nije aktivirala požar, pa na vozilu nije pričinjena materijalna šteta. Predmete je tijekom jutra vlasnik pronašao ispod vozila te o događaju izvijestio policiju.

Na mjestu događaja policijski službenici su proveli očevid, te su proveli kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 51-godišnjakom nakon čega je jučer predan pritvorskom nadzorniku. Neslužbeno doznajemo kako iza svega stoje narušeni rodbinski odnosi.

Kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom u pokušaju, proslijeđena je nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru.