Jučer se u ulici Andrije Hebranga dogodio nesvakidašnji incident koji je postao predmet kriminalističke istrage zadarske policije.

Prema njihovim informacijama, ispred jednog ugostiteljskog objekta došli su iza 15 sati muškarac (1960) i žena (1969) koji su razbacivali stvari sa štandova i galamili te su se udaljili. Na isto mjesto oko 21 sat pojavila se ženska osoba (1985) koja je također radila sličan nered ali u skladišnom dijelu. Policija, čije sjedište je blizini, brzo je reagirala i uhitila žensku osobu.

Motive ponašanja te tri osobe policija tek treba utvrditi. Pitali smo ih kako znaju koje su godište kada su se udaljili. Radi se o poznatim osobama koje su imenom i prezimenom prijavili počinitelje.

Neslužbeno smo doznali kako se radi o Brlogu koji je jučer obilježavao i uredno prijavio proslavu 7. rođendana. Radi se o proizvodnji piva koja je nadopunjena s ugostiteljskim objektom pretvorenim i u poznato i popularno okupljalište.   

U doba humanitarnog ručka upao je taj par. Muškarac je nasrnuo na poznatu Zadranku koja je bila za DJ pultom, fizički je gurnuo te joj je po stolu razbacao opremu. Pridružila mu se žena u razbacivanju stvari sa štanda. Svi su bili u šoku, znajući o kojim se osobama radi i nisu mogli vjerovati svojim očima da je moguće takvo ponašanje.

Vrhunac je bila njihova kći koja je neopaženo ušla sa strane i prema riječima očevidaca ušla u pogon gdje se kuha pivo te među ostalim bacila bocu s kisikom dušikom što je moglo završiti s gorim posljedicama da nije zaustavljena u svom rušilačkom pohodu.