U organizaciji Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA u Centru za kreativne industrije održana je edukativna radionica na temu Osnove Design Systema i izrada cross-platform korisničkog sučelja (UI) u Figmi.

Vodio ju je product designer Mateo Bukva, a na kojoj se učilo kako napraviti i služiti se design systemom te uštediti vrijeme sebi i svojim timovima.

Fokus radionice bio je na procesima kako pravilno posložiti i upotrijebiti elemente za mobilne platforme (Android, iOS) i Web.

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA organizira u ožujku i travnju 2023. besplatne edukativne radionice u sklopu projekta BOND2 čiji je nositelj Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO). Cilj projekta BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.