Pročelnik službe za ginekologiju i opstetriciju Zdenko Matas uručio je zahvalnicu vlasniku Dentalna poliklinika Dr. Gikić iz Zagreba za doniranu rasvjetu u operacijskoj sali.

Prema informacijama dr. Matasa, radi se o vrijednosti od 14 599 eura za suvremeni mehanizam rasvjete kojim su zamijenili postojeći, star više od 30 godina.

- Mogao sam ja to tražiti preko Ravnateljstva bolnice, ali ovako je bilo brže i efikasnije, kazao je pročelnik službe. On je na novinarski upit potvrdio kako je zadovoljan i gradonačelnik Branko Dukić koji honorarno radi kao operater na Odjelu ginekologije testirao rasvjetu prilikom operacije.

- Reflektor je dentalna poliklinika proslijedila preko privatnih veza na zadarsku ginekologiju jer njima nije odgovarala, zbog toga što imaju niži prostor, kazao je vlasnik i ravnatelj dr. Matej Gikić, specijalist oralne kirurgije. On je zadovoljan što su to mogli darovati zadarskoj ginekologiji na kojoj se svakodnevno spašavaju životi.

Radi se o službi koja je poznata po kvaliteti i vrhunskom operativnom programu, ustvrdio je pomoćnik ravnatelja dr. Ante Tolić dodavši kako je medicinska oprema sve skuplja pa su itekako zahvalni na svakoj donaciji bolnici.