Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVACIJA u sklopu projekta BOND2 čiji je nositelj Hrvatska agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) Vas poziva na edukativne radionice za poduzetnike i buduće poduzetnike u Centru za kreativne industrije, Put Murvice 3A.

Radionice će se održati 17. i 18. travnja, a vodit će ih poznati matematičar Toni Milun, koji se bavi i financijskim obrazovanjem nastojeći pomoći građanima u boljem upravljanju osobnim financijama i uspješnijem razvoju poduzetničkih pothvata. Za svoj doprinos obrazovanju iz područja matematike i financija dobio je nagradu Ponos Hrvatske i priznanje Akademije Zagrebačke burze.

Program radionica:
17. travnja 2023. od 9:00-12:15h - OSOBNE FINANCIJE
17. travnja 2023. od 13:15-16:30h - PODUZETNIČKA MIROVINA I ŠTEDNJA
18. travnja 2023. od 9:00-12:15h - MOJE PRVO INVESTIRANJE

Obzirom da je broj sudionika ograničen, molimo Vas da svoju prijavu pošaljete najkasnije do petka, 14. ožujka do 12:00 h na e-mail adresu: [email protected] i to za svaku radionicu zasebno.

Cilj projekta BOND 2 je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te na taj način osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.