Današnjim danom i službeno će biti promijenjena vlasnička struktura Turisthotela izmjenom sastava nadzornog odbora koji predstavlja vlasnike dionica.

Uprava Turisthotela sazvala je za 12. lipnja Glavnu skupštinu dioničara jer su to tražili novi vlasnici - Tankerska plovidba.

Jedina točka današnje skupštine dioničara bit će opoziv dosadašnjeg i imenovanje novog saziva Nadzornog odbora. Jedina poveznica između novog i starog ostaje članstvo Zorislava Vidovića iz OTP investa koji nema veza s novom vlasničkom strukturom Turisthotela. Iz nje izlaze dosadašnji tzv. veliki i mali dioničari čije su interese u NO zastupali Frane Skoblar kao predsjednik, Ante Barić, Mate Bilaver i Milenko Alerić, sindikalni povjerenik u Turisthotelu.

Poznat je i sastava novog NO Turisthotela: Mario Pavić kao predsjednik Uprave Tankerske plovidbe te članovi Nikola Koščica i Ivan Pupovac, koji su članovi Uprave te Joško Markov, odnedavno savjetnik Uprave.

U Turisthotelu a i šire već je poznato kako će novi Nadzorni odbor krajem ovog tjedna imenovati novu Upravu. Poznato je kako će to biti Agron Beriša a tu nam informaciju nije potvrdio a niti demantirao Mario Pavić.

 Beriša je zadarskoj javnosti poznat kao direktor Hotela Borik, zatim je bio u nadzoru da bi prije krajem 2020. godine postao predsjednik Uprave Liburnia Riviera Hotela (LRH) sa sjedištem u Opatiji.

Tamo se kao top - menadžer u turizmu zadržao svega nekoliko mjeseci da bi 2021. godine preuzeo 65 posto udjela u Horwath i Horwath Zagreba.

Sada se ponovno vraća u Zadar kako bi vodio jednu od najuspješnijih domaćih turističkih kuća - Turisthotel.