U subotu, 08. srpnja u Zadru, u Ulici Put Petrića, nepoznati počinitelj provalio je u stan 58-godišnje vlasnice, odakle je otuđio novac i zlatninu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

S petka na subotu, 07./08. srpnja u Zadru, iz dvorišta u ulici Svete Marije, nepoznati počinitelj je otuđio električni romobil u vlasništvu 40-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

Zatim, u subotu, 08. srpnja u Zadru, u prijepodnevnim satima na plaži Kolovare nepoznati počinitelj je otuđio torbicu na štetu maloljetnog hrvatskog državljanina, a u poslijepodnevnim satima je na istoj plaži otuđen novčanik 31-godišnjoj državljanki Austrije.

Ukupna materijalna šteta iznosi oko tisuću eura.

Isti dan, ali navečer u Zadru, na Poluotoku, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 45-godišnjem slovačkom državljaninu, a u nedjelju ujutro je na isti način otuđen novčanik 46-.godišnjem državljaninu Malte.

Ukupna materijalna šteta iznosi preko tisuću eura.

Kralo se i u Privlaci. U nedjelju navečer u nepoznati počinitelj je otuđio novčanik 20-godišnjem američkom državljaninu.

Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

Protiv svih navedenih nepoznatih počinitelja podnosi se kaznena prijava zbog krađe nadležnom Državnom odvjetništvu.