Predsjednik gradskog odbora SDP-a Daniel Radeta uputio je priopćenje za javnost u kojem se pita kako je Davor Čerkuč, član MO HDZ-a Višnjik, koji za sebe tvrdi da je nezavisan vijećnik, postao direktor grupacije C.I.A.K.

Prenosimo ga u cijelosti:

Što je i kome obećao i je li njegova misija bila utjecaj na kolege s liste u Gradskom vijeću da se izglasa Urbanistički plan za gradnju nebodera na atraktivnoj lokaciji u Zadru?

Je li to bila klasična trgovina političkim utjecajem, s obzirom da je isti član HDZ-a MO Višnjik, potpredsjednik Županijske skupštine iz oporbene kvote i dobar prijatelj ostalih kolega vijećnika s liste na razni Grada i Županije?

Je li Zlatko Marasović tolika naivčina da je povjerovao ekipi koja je spremna prodati javni interes za jedno radno mjesto?

Kakva god vam je misija bila, pali ste na testu inteligencije, zapeli na prvom koraku i završili karijeru!

Ovdje moram napomenuti kako je istom ovom "nezavisnom", koji je u 5. mjesecu za nagradu dobio posao direktora, ista firma uručila otkaz prije 14 godina zato što je bio nesposoban i neučinkovit kao djelatnik na poslu niže složenosti, navodi Radeta u priopćenju.