I dok natječaj za direktorsko mjesto u KK Zadar još nije na vidiku, Uprava koju i dalje čini v.d. direktorica Vana Dundov sazvala je dvije glavne skupštine.
Jedna je uobičajena na kojoj će se donijeti izvještaj za poslovanje u prošloj natjecateljskoj sezoni kako se to mjeri za sportska dionička društva, a na drugoj se biraju novi članovi Nadzornog odbora.

Ono što je uobičajeno je donošenje dviju odluke o pokriću gubitka iskazanog za razdoblje od 1. srpnja 2021. do 30. lipnja 2022. godine te od 1. srpnja 2022. do 30. lipnja 2023. godine. Skupština koju uglavnom čini predstavnik većinskog vlasnika Grada Zadra, pa Tankerske plovidbe koja ima 10 posto udjela te ostali tzv. mali dioničari trebali bi odlučiti o izmjeni statuta za što treba dvotrećinska većina.

Statut se mijenja kako bi se "blagoslovio" sastav od 9 članova Nadzornog odbora KK Zadar i pokrili interesi vlasnika koji se svode uglavnom na politiku.

U završnici prve skupštine predložena je odluku o bruto plaći direktoru Društva pa će možda biti objavljen i natječaj s obzirom da je Vana Dundov vršiteljica dužnosti od 1.3.2023. godine, na vrijeme najduže do 6 mjeseci, navodi se u sudskom registru. 

Prva glavna skupština sa 17 točaka dnevnog reda, trebala bi se održati 17. listopada. Nakon toga je sazvana druga glavna skupština 30. listopada. Obje skupštine uprava je sazvala 8. rujna.

Na listopadskoj glavnoj skupštini nadopunit će se Nadzorni odbor s još četiri člana. Uz Boris Hrabrova kojeg je javnosti predložila udruga veterana. S tim izborom jako je zadovoljan i Enio Meštrović koji je stoji iza prijedloga Zdenka Jukića, dok su dvojica po mjeri zadarskog HDZ-a. To su bivši košarkaši Rok Stipčević koji se vratio u Zadar te Ivo Josipović koji ima prebivalište u Preku.

Za usporedbu KK Split imat će glavnu skupštinu 18. listopada na kojoj će također prikazati gubitak, opozivat i mijenjat nove članova Nadzornog odbora ali i povećati temeljni kapital. I sve to u 10 točaka. Prijedlog najvažnije odluke glasi:
Temeljni kapital povećava se ulaganjem u pravima i to unosom potraživanja koje Grad Split prema Društvu, u temeljni kapital Društva uz isključenje prava prvenstva ostalih dioničara. Iznos je to od 265.445,62 EUR.

Temeljni kapital KK Splita za skoro milijun eura bit će veći nego li KK Zadar gdje iznosi 5,9 milijuna eura.