DVD "Pljusak"-Nin održava godišnju skupštinu u nedjelju 17.09.2023 u Domu kulture , Trg hrvatskih branitelja 1 u Ninu, sa početkom u 10,30 sati.

 DVD "Pljusak"-Nin svake godine postiže sve bolje rezultate u opremljenosti i zaštiti života i imovine u svome djelovanju na području ovog dijela Zadarske županije.

Skupština bila 24 po redu jer smo osnovani 1999 godine.

DVD Pljusak svake godine postaje sve respektabilnija vatrogasna postrojba na ovom dijelu županije.

Uz sve profesionalnije djelovanje, pošto su zaposlena 4 profesionalana vatrogasca na neodređeno, a od 01.10.2023. i peti, moramo se pohvaliti i velikim napretkom u kompletiranju opreme i specijalnih vatrogasnih vozila što nam omogućava da djelujemo u svim intervencijama gdje su ugroženi životi i imovina građana na podrućju grada Nina a po potrebi i šire. Uz to imamo članstvo od još 52 člana koji u slučaju potrebe izlaze na intervencije.

Potvrdu svega kao i svesrdnu pomoć imamo i od Predsjednika i Zapovjednika Vatrogasne zajednice zadarske županije, kao i od Zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Zadar koji su nazočili današnjoj skupštini.Po običaju, a kao i zahvala svim aktivnim članovima nakon sjednice skupštine, pripremljena je i prigodna zakuska.

Posebnu zahvalu upućujemo i gradonačelniku Grada Nina koji nas redovito prati u našim nastojanjima da Grad Nin ima respektabilnu vatrogasnu postrojbu koja će pružiti svaku pomoć u bilo kakvoj nepogodi