Zadarska bolnica koja je u neprekidnoj potrazi za medicinskim sestrama, uspjela je zaposliti čak šest žena na stalnom radnom mjestu administrativnog referenta. 

Na natječaju 16. kolovoza tražila s popuna za 7 takvih mjesta za koje je dovoljna srednja škola.

 Ravnatelj Bolnice objavio je odluku kojom su pronašli vrtlara, jednog pomoćnog radnika te sedam medicinskih sestara, među kojima je jedna na neodređeno te tri prvostupnice sestrinstva i tri medicinske sestre za stalno.
Za mjesto višeg stručnog savjetnika za informatiku za stalno i isto takvo mjesto na određeno u petak je Bolnica objavila novi natječaj.

Iz natječaja, objavljenog polovicom kolovoza za 45 radnih mjesta, odlukom ravnatelja Čuline poništen je dio koji se odnosi samo za mjesto višeg stručnog savjetnika zaštite na radu.

Iz Bolnice su u petak objavili ponovno potragu za kandidatima na ukupno 27 mjesta, među kojima je četvoricu kuhara, također struka za kojom je u bolničkoj kuhinji velika glad. Nakon mjesec dana od velikog natječaja, Bolnica će pokušati zaposliti i pet medicinskih sestara i tri prvostupnice sestrinstva, ali na određeno vrijeme.