Nakon nepune tri godine Dom zdravlja u Zadru napustila je ginekologinja dr. med Lare Spalldi Barišić koja je u Zadar došla iz Kliničke bolnice Sv. Duh.

Ona je ovih dana dala otkaz jer ide raditi privatno, doznali smo od ravnateljice Renate Bek.  Međutim, ona ne otvara svoju ambulantu već prelazi raditi u Croatia polikliniku, koja se uskoro otvara u zgradi Croatia osiguranja na Branimirovoj obali.

Izlazi iz sustava HZZO osiguranika da bi prešla u polikliniku koja je prvenstveno namijenjena za osiguranike koji su se opredijelili za Croatia osiguranje.

Da je Lara Spalldi Barišić, specijalistica ginekologije i porodništva, najaveći zzadarski transfer u toj grami medicina, potvrđuje i dobrodošlica objavljena na Facebook stranici Ginekološke ordinacije dr. Kulišić.

"Ona završila je studij medicine i specijalizaciju ginekologije i opstetricije u inozemstvu, točnije u Nizozemskoj. Bogato radno iskustvo stekla je u području ginekologije, ginekološke onkologije i fetomaternalne medicine u sveučilišnim bolnicama i centrima u inozemstvu i Hrvatsko", navodi se u dobrodošlici pršle godine, kada je počela surađivati s tom ordinacijom.

Njezine pacijente u Domu zdravlja preuzet će dr. Marko Dragić.