ZAGREB - Depeche Mode konačno dolazi u Zagreb, 14.02., na samo Valentinovo. Kako je najavljeno, bend dolazi dan ranije, a svoje oduševljenje redovito rasprodanim koncertima u Hrvatskoj ne skrivaju što će se najbolje vidjeti na koncertu. Odlučili su prošetati gradom a za tu priliku su naručili Mercedes Viano kombije i to po jedan za svakog člana benda.

Dečki su imali još nekoliko zanimljivih zahtjeva od kojih vrijedi izdvojiti : Chill out soba u kojoj će se zabavljati i opuštati prije i poslije koncerta, soba za trening i igranje stolnog nogometa, maserka za opuštanje prije koncerta a zanimljivo je i da žele da sve prostorije u Areni budu na točno 24 stupnjeva.

No da ovaj koncert neće proći glatko kako smo svi očekivali, upućuje provjerena informacija da su se na tržištu pojavile krivotvorene ulaznice i to u nevjerojatnom broju od nekoliko tisuća. S obzirom da je koncert rasprodan i da ulaznica neće više biti u prodaji, apeliramo na sve da ukoliko žele kupiti ulaznicu putem oglasnika ili na neki drugi način, a ne preko ovlaštenog prodajnog mjesta, obrate pozornost na glavne značajke originalne ulaznice:

1. Obojana vlakna: obojana vlakna utisnuta su u strukturu papira što se može osjetiti pod prstima
2. UV tisak- na ulaznici se nalaze Ticketpro logotipi koji su vidljivi samo pod UV svijetlom
3. Vodeni žig ' zvijezde' vidljive su kada se ulaznica gleda prema svijetlu
4. Bar kod: unikatni bar kod omogućuje samo jedan ulazak po ulaznici, bez obzira na pojavu kopije, što znači da će samo prvoj skeniranoj ulaznici biti dopušten ulaz. Kod je otisnut na dva mjesta na ulaznici kako bi se osigurao integritet u slučaju oštećenja, a kod se skenira te ga računalo očitava.
5. Zaštitna folija na poleđini ulaznice