Modni dizajner Karl Legerfeld prošlog je tjedna otkrio da je njegova nova sijamska mačka, nazvana Choupette, pravi čarobnjak na iPadu. A sada je otišao i korak dalje. Svojoj mački je otkrio sve čari Twittera.

Nakon samo dva dana, mačku na Twitteru prati preko 3.000 ljudi, a lista iz sata u sat postaje sve duža. Neke od poruka koje je mačka napisala na Twitteru su: 'Rado bih pokrenula fond za sve neprivilegirane mačke, ali to znači za sve mačke osim mene', 'Modnu pistu (catwalk) su nazvali po meni', 'jesam bogata, ali ne toliko'. Mačka 'piše' i o Lagerfeldu i o njihovim zajedničkim večerama na kojima se servira suši.

Mačka je ranije pripadala modelu Baptisteu Giabiconiju, ali ju je Lagerfeld zavolio i usvojio, prenosi Daily Mail. Ubrzo je mačka počela živjeti na isti luksuzan način kao i njezin vlasnik. Ima svoj ​​jastuk, jede za stolom sa svojim vlasnikom, a ima i dvije pomoćnice koje joj u svemu pomažu.

Ruča i večera zajedno sa mnom za stolom, ali ne dira moju hranu. Ima svoju. Ne želi jesti na podu. Spava na velikom jastuku, a zna i kako koristiti iPad. Jako je razmažena, kazao je Lagerfeld.