Tomislav Bralić & klapa Intrade, klapa Cambi (K. Kambelovac), klapa sv. Juraj, klapa Maslina i njihovi gosti Vinko Coce i Lidija Bači nastupili su u Čakovcu.
- Ni oblaci, ni kiša nisu bili prepreka svim zaljubljenicima ovog istinskog hrvatskog brenda.Dvorana je bila prepuna , kao i svaki put na klapskim spektaklima Ponovo se dokazalo da kvalitetna muzika ne poznaje granice. Još do nedavno teško se povezivalo klapsko pivanje s glazbom koja je otvarala najveće pozornice na kontinentu. Vjerovalo se da je taj "klapski đir" omeđen prostorom uz plavetnilo mora, povjetarac s juga i miris gradela.. Danas smo sigurni u jedno, svi se sjedinjuju u jedan glas već uz prve taktove i prve zvukove mandoline - klape su povezale Hrvatsku, a sve više povezuju u cijeli svijet, kazali su organizatori
Tomislav Bralić i klapa Intrade koja se vratila sa turneje u Kanadi ponovno je digla dvoranu na noge, Klapa Cambi imala je čast da upravo svojom pjesmom 'Sad kada si došla' obilježi jednu prošnju za vrijeme koncerta, klapa Maslina publiku je oduševila zajedničkom izvedbom sa Vinkom Cocem, dok je klapa „Sv. Juraj - HRM" u gradu Zrinskih punog srca otpjevala pjesmu 'U boj, u boj', što je dočekano gromoglasnim pljeskom i pokojom suzom u oku. Kraj koncerta bio je posebni impresivan kad se cijela dvorana pretvorila u „najveću konobu u Međimurju" i skupa sa svim klapa otpjevala kultnu pjesmu „Konoba moja"

Iako možda nije prepoznata svaka "rič", muzika je doprla do srca publike koja izvođače nije prestala nagrađivati burnim pljeskom i konstanim pozivima na bis.
I baš svi koji su odlučili provesti večer uz klape, uputili su se svojim kućama tiho pjevajući.....