Omiljeni bend hrvatske publike, DEPECHE MODE, dolazi u Zagreb!

- U prvih nekoliko sati prodaje potražnja za ulaznicama je veća od svih očekivanja, tvrde organizatori.

Depeche Mode fanovi i dalje su jedna od najvjernije publike što vjerno prikazuje prodaja ulaznica za fan pit.

- Fan pit za maksimirski koncert ovih glazbenih velikana prodaju se enormnom brzinom. Telefoni na prodajnim mjestima ne prestaju zvoniti, a e-mail sandučići su pretrpani upitima. Rezervacija ulaznica nažalost nije moguća, no prodajnih mjesta ima dovoljno po cijeloj Hrvatskoj i šire, kažu organizator dodajući kako se također ulaznice mogu kupiti online putem stranice www.eventim.hr

Naglasili su kako upiti i narudžbe pristiži iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Mađarske, Austirje i Italije.

Koncert se održava 23. svibnja 2013. na stadionu Maksimir. Kapacitet stadiona bit će smanjen na 25.000 posjetitelja, a prvih 2000 dobit će popust.

 

Ovo će biti prvi njihovi nastupi uživo nakon iznimno uspješne 2009/2010 Tour of the Universe za vrijeme koje su svirali na 142 koncerta te oborili rekorde prodaje s više od 2.5. milijuna prodanih ulaznica. Obilježavajući preko tri desetljeća na vrhu glazbenog obzora, s više od 100 milijuna prodanih albuma, Depeche Mode su većinu ove godine proveli radeći na njhovom željno iščekujućem 13. studijskom albumu koji slijedi album ‘Sounds Of The Universe' iz 2009., a biti će objavljen u proljeće..

 

"Uzbuđen sam zbog novog albuma," kaže Dave Gahan, "I također sam jako uzbuđen što se vračamo na turneju!"

 

 

 

Redovne cijene ulaznica:

Zapad dolje: 500 kn
Zapad gore: 350 kn
Fan pit: 400 kn
Stajanje: 350 kn

Cijene s popustom (prvih 2.000 kupaca):
Zapad dolje: 450 kn
Zapad gore: 300 kn
Fan pit: 350 kn
Stajanje: 300 kn