Znate li zašto neki muškarci u svakoj ženi uspijevaju probuditi onu divlju, avanturističku i strastvenu stranu, i to s lakoćom? Ako je vaša dugogodišnja partnerica seksualno rezervirana ili jednostavno nema nimalo avanturističkog duha, vjerojatno ste se pitali zašto...

No ne trebate se osjećati neuspješno ako iz partnerice ne uspijevate izvući seksi stranu. Postoje neke jednostavne tehnike koje vam mogu pomoći da se sramežljiva partnerica pretvori u divlju.

Prestanite biti tako fini

Ima nešto u 'zločestim' dečkima što strahovito privlači žene. Opće je poznato da na takve jednostavno padaju, te uz njih i same postaju nestašne, pogotovo u krevetu. To ne znači da trebate postati nasilnik ili neodgovorna osoba koja ima svakojake prohtjeve. Ali trebali biste znati da iz nje nikad nećete izvući onu seksi stranu ako ste joj samo najbolji prijatelj ili osoba kojoj se povjerava. Ovakvi odnosi u vezi mogu samo pogoršati stvar. Naučite biti i njen ljubavnik.

Radite na svojoj seksualnoj sramežljivosti, a ne njenoj

Partnerica će se uskladiti s vama i time koliko ste opušteni za vrijeme seksa. Drugim riječima, ako se osjećate nesigurno zbog vlastite seksualnosti ili seksualne sposobnosti, velike su šanse da će se i ona osjećati tako. Kao rezultat toga, ona će u vašoj blizini imati još veću potrebu suzbiti vlastitu seksualnu želju. No ako ste sigurni u sebe i tako se osjećate za vrijeme seksa, te znate što radite, ona će se uskladiti s vašom pozitivnom energijom i samopouzdanjem. Osjećat će se opuštenije i bit će spremna na avanture i eksperimentiranje kad je seks u pitanju.

Ona je vaš odraz

Uvijek imajte na umu to da ako ona osjeti vašu nervozu i nesigurnost, bit će još sramežljivija i ukočenija. Postoji mogućnost da se čak počne sramiti svoje seksualnosti. Ako muškarac zna što radi i zna partnerici pružiti zadovoljstvo, ona će se osjećati opuštenije i njena će sramežljivost s vremenom nestati, a divlja strast će se probuditi.