Znatiželju stanara kuće Velikog brata na Košutnjaku potaknula je zadarska starleta Ava Karabatić koja je srpskog kaskadera Uroša Ćertića ručno zadovoljila.

Naime, blizanci Žarko i Željko Stojanović nikako ne mogu dokučiti je li se Ava Karabatić već prvu noć boravka u kući Velikog brata na Košutnjaku poseksala s kaskaderom Urošom Ćertićem ili novopečeni par ipak nije išao 'do kraja'.

'Ava ide na provokaciju. Ona ne ide na pamet i zafrkavanje, već samo na to da pali ljude. Čim je prvi dan već našla nekog da spava s njim u krevetu', kazao je Željko, a prenosi srpski Blic. Njegov brat blizanac na to mu je rekao da su se 'golupčići' definitivno poseksali, da zna dobro što je vidio i čuo.

'Pa nisam debil, čovječe, kad se krevet trese po istoj frekvenciji. Što drugo rade nego se seksaju', kazao je Žarko, na što mu je Željko rekao da mu je prije trebao to sve ispričati. Braći nije jasno kako su se Ava i Uroš usudili poseksati da ih vidi cijela regija.


Istovremeno, neodvojivi Ava i Uroš za to su se vrijeme družili u kombiju u dvorištu u kojem su nastavili s akcijom koju su započeli u krevetu večer prije. Ava je priznala da joj je prva noć u BB kući bila fantastična te se nada da će i druga biti ista takva. Požalila se samo da nije mogla dugo zaspati.

'Zašto nisi mogla zaspati? Boljela te ruka?', zadirkivao ju je Uroš, nakon čega su počeli pričati o tome da će dobiti bebu.