Koncert popularne britanske grupe Depeche Mode, koji će se održati 23. svibnja zbog tehničkih i produkcijskih razloga, preseljen je sa stadiona Maksimir u dvoranu Arena Zagreb, izvijestio je organizator zagrebačkog koncerta Adria Entertainment.


Fan pit i stajanje rasprodani, ostalo još 3 500 ulaznica

Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u Areni, a njihove cijene ostaju iste. Dosad je prodano oko 12 tisuća ulaznica, kategorije fan pit i stajanje su rasprodane, a u prodaji je još 3 500 karata. Prodaja ulaznica trajat će do petka do 12 sati, a ponovno će se nastaviti u ponedjeljak ujutro.

Grupa već ima iskustva sa zagrebačkom Arenom, gdje je nastupila 2010. Njihov ovogodišnji zagrebački koncert već je jednom mijenjao lokaciju. Potkraj listopada 2012. menadžment grupe odlučio je premjestiti nastup s Hipodroma na Dinamov stadion, s objašnjenjem da su svi koncerti na europskom dijelu turneje predviđeni za održavanje na stadionima.


Turneja počinje 7. svibnja u Tel Avivu

Svoju europsku turneju, na kojoj će u 25 država i na 34 koncerta predstavljati novi album Delta Machine, Depeche Mode počinje 7. svibnja na Hayarkon Parku u Tel Avivu. Među ostalim, nastupit će u Parizu i Moskvi, a turneja završava 29. srpnja u Minsku.


Zbog koncerta u Areni mjuzikl We will rock you održat će se 25. svibnja

Zbog preseljenja Depeche Modea u Arenu, ali i zbog produkcijskih razloga, prva predstava mjuzikla We will rock you, koji se također održava u toj dvorani, prebačena je s petka navečer, 24. svibnja, na subotu popodne, 25. svibnja.