Povodom iskrcavanja Hrvata na obale Atlantskog oceana, grupa SMF odlučila se osvrnuti na svima nam drago nogometno ludilo pjesmom „Kleknite pred Vatrene". Što ćete sigurno pjevušiti dok se Hrvatska reprezentacija spremno kotrlja prema brazilskom golu, poslušajte na linku:

Dok su i glazbu i tekst ove vesele navijačke pjesme osmislili Sexymotherfuckerovci Ivo Petrić, Marin Mrva i Marino Antišin u aranžmanu i miksu im je svoju pomoć pružio Ivan Kutija.

SMF-ovci jednostavnim riječima objašnjavaju kako je pjesma nastala i što od nje očekuju: 'Pjesma je napisana iz duša naša četiri člana, 4 vesela zagrižena hrvatska navijača, i u našem poznatom Hop Cup duhu! Možda samo baba Vanga i Hop-Cup Nostradamusi, al mi vjerujemo da će ipak i veliki Brazil pokleknuti pred Vatrenima!'

I dok se naši hrabri reprezentativci spremaju izaći na veliki teren i otvoriti 20. izdanje Svjetskog nogometnog prvenstva i to igrajući s domaćinima, mi vas ostavljamo da naučite riječi pjesme kojom ćemo ih bodriti kao i uvijek do sada - vatreno!

KLEKNITE PRED VATRENE

Kikiriki, špice, čipi čipsa
Počinje nogometna utakmica
Piva za pivon, ekipa i ja
Igraju Brazil i Kroacija

O-O, DAT ĆEMO GOL
SKIDAT ĆETE GAĆICE
KLEKNITE PRED VATRENE!

U zemlji di živi Pele
Tamo ćemo doći, peći srdele
Kocka do kocke, kockica
Ajmo, igraj Hrvatska!

O-O, DAT ĆEMO GOL
SKIDAT ĆETE GAĆICE
KLEKNITE PRED VATRENE!