Popularni domaći modni dizajner Zoran Aragović sinoć je mini revijom u klubu Aquarius na Zrću predstavio najnovije komade kupaćih kostima u svojoj kolekciji Cruise.

Također, posebno za hostese poznatog noćnog kluba dizajnirao je nove uniforme, koje će djevojke nositi ovo ljeto. Aquarius ima lijepe i poznate hostese, Miss sporta Luciju Tadić te manekenku Bojanu Perhoč iz agencije Talia models. Cure su dobile dvije varijante uniforme, jednu pripijenu, a drugu lepršavu, a Aragović je njihove radne kostime izradio u bojama Aquariusa, bijeloj i kraljevsko plavoj. Zoran Aragović dodao je kako je atmosfera u Aquariusu bila idealna za predstavljanje njegovih novih komada iz Cruise kolekcije, koje su napravljene od živih boja, fascinirane prugama te se savršeno rimuju s ljetom.


-Temelj su svemu prugice i žive boje, a kupaći kostimi koje sam dizajnirao nisu namijenjeni samo za plažu, već su idealni za after partyje! Oni su pravi retro komadi, idealni za atmosferu koju njeguje Aquarius - kazao je poznati dizajner rodom iz Virovitice, koji već gotovo 10 godina dizajnira pod imenom BiteMyStyle fashion design. Osim kolekcija na domaćim tjednima mode, svoj je rad predstavljao u zemljama regije, ali i u Londonu u sklopu Alternative London Fashion Weeka. 


Aquariusove hostese Lucija Tadić i Bojana Perhoč nosti će nove uniforme već na prvom od tri samostalna festivala koje Aquarius organizira ovo ljeto, Feel Free festu, koji traje od 27.7. do 29. 7. Feel Free fest će ugostiti Dj-eve Hard Rock Sofa, Oliver Heldens i GlowInTheDark.