Druga emisija dvoboja u showu "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" značila je prolazak za šestero natjecatelja, a za drugih šestero rastanak od ovog pjevačkog natjecanja. U drugoj emisiji audicija nastupila su po dva para mentora Jacquesa Houdeka i mentorice Indire Levak te po jedan par mentora Tonyja Cetinskog i Ivana Dečaka.Četvrti par večeri bio je Ivanov - Elena Stella i Nicole Vidak.

Nicole je na audiciji pjevala "It s a man s world" Jamesa Browna i u zadnji čas postala dijelom Ivanova tima. Elena je pak pjevala "Cry me a river" Julie London i od svih mentora odabrala Ivana.Ivan je htio spojem Nicoline energije i Elenine samozatajnosti dobiti bombu, a djevojke su se za prolazak borile pjesmom „Back to black" Amy Winehouse. „Cure su se snašle fenomenalno. Ne možeš ih iznenaditi, one svaki put zapravo iznenade tebe", rekao je Ivan. „Iznenađuje me ova naša mladost, i talentom i pozitivnim stavom. Bile ste prekrasne, no mislim da je ovdje prednost imalo Elenino iskustvo", rekao je Jacques. „Svaka od vas je na poseban način iznijela ovu pjesmu, no složit ću se sa Jacquesom. Nekako mi je malo više sjela Elena", rekla je Indira. Ivan je pohvalio Nicole zbog mladenačke energije, no odlučio je da u iduću etapu ove utrke s njim ide Elena.
View on YouTube

Zadnji par večeri bio je Indirin - Tomislav Užarević i Ivan Županović.

Obojici se na audiciji okrenula samo Indira; Tomislavu zahvaljujući pjesmi "Fly me to the moon", a Ivanu zbog izvedbe pjesme "Bridge over troubled water". Indira je naglasila da obojica za život zarađuju pjevajući i znaju koliko je taj kruh težak. U dvoboju su se sučelili izvedbom pjesme „New York, New York" koju je proslavio Frank Sinatra. „Nećemo biti tužni jer ste pobjednici obojica. Jeste li čuli ovacije publike? Rasturili ste i pjesmu i scenu, a moje srce se raspuklo u tisuću djelića. Na rubu sam suza ", rekla je Indira. Tony je prednost dao Ivanu, a mentor Ivan - Tomislavu. „Na temelju ovoga što smo čuli večeras u dvoboju moram dati prednost Ivanu jer je kod mene pobijedilo iskustvo", rekao je Jacques. Indira se s time nije složila i kroz suze odlučila da je pobjednik Tomislav.

 


View on YouTube