Mladi zadarski kantautor Donato Predovan, nakon svoje prve pjesme Istina, u javnost izlazi sa svojom drugom pjesmom Ti si me oduvijek znala, snimljenoj u produkciji Ivana Grancarića, poznatog zadarskog producenta.

Pjesma je melodijski osmišljena u suradnji s Ivom Zubčićem, a dionicu na violončelu odsvirala je mlada zadarska violončelistica Manuela Barić. Ono što, između ostaloga, pjesmu čini zanimljivom zasigurno je ideja njenog video spota. Spot je snimljen od strane televizijskog i filmskog studija Kreathia studio, čija već poznata originalnost u pristupu odiše i ovim kadrovima, a koji prikazuje i prati nastajanje slike cijenjenog zadarskog slikara Rade Zrilića. O nastanku same ideje govori nam Donato:


View on YouTube

- Pri razmišljanju o tome kako osmisliti spot i što u njemu prikazati krenuo sam od pokušaja jednog sveobuhvatnog pogleda na pjesmu nastojeći iz nje izvući i u njoj prepoznati jednu jedinu temeljnu ideju, jednu misao ili jedan osjećaj. Takav put me odveo upravo do slike koju je pristao naslikati gospodin Zrilić.

Na taj način, kao rezultat je proizašlo djelo koje u sebi objedinjuje tri vida umjetničkog stvaranja: glazbu, slikarstvo i film. Zasigurno se time teži pozornost usmjeriti na značaj umjetnosti - na zahvaćanje dubina stvarnosti, umjesto zadržavanja na samoj površini.

- Iznimno sam sretan zbog suradnje koja je u ovom djelu ostvarena i zahvaljujem svima koji su svojom kreativnošću, posvećenošću i radom doprinijeli nastanku ovog pokušaja umjetničkog stvaranja.