Završila je prva od šest emisija uživo. Nakon neizvjesnih dvoboja u spektaklu The Voice - Najljepši glas Hrvatske, ušli smo tako i u posljednju fazu showa.

Nastupilo je 12 natjecatelja, po troje iz svakog mentorskog tima. Uživo su pjevali Alen Bičević, Kristina Boban i Sara Barbarić iz Tonyjevog tima. Jacquesov tim predstavljali su Melanie Malike Acorlor, Ema Gagro i Nina Kraljić, a Indirin tim Karlo Cvetković, Bruna Oberan i Dora Vestić. Iz Ivanovog su, pak, tima nastupili Daniel Jurišević, Mahir Kapetanović i Elena Stella.

Show su napustila četiri natjecatelja odnosno po jedan iz svakog tima. Važnu su ulogu u odluci tko ostaje u The Voiceu imali gledatelji i slušatelji showa! Svojim su glasovanjem za daljnje natjecanje odabrali Alena Bičevića, Ninu Kraljić, Brunu Oberan i Elenu Stellu.
View on YouTube Prema izboru svojih mentora u showu ostaju i Sara Barbarić, Ema Gagro, Karlo Cvetković te Mahir Kapetanović.

Podsjetimo, 15-ak minuta prije emitiranja prve emisije uživo, na stranici The Voicea bio je poseban program, koji se nastavio i nakon live streaminga ekskluzivnom emisijom s protagonistima, donoseći njihove prve dojmove!

Svi koji su pratili show mogli su se uključiti u komunikaciju na službenim društvenim mrežama The Voice - Najljepši glas Hrvatske (Facebook, Twitter te Instagram), dok su se komentari, slike i podrška natjecateljima objavljivali tijekom prijenosa iz posebnog digitalnog studija!

U sljedećoj emisiji koja slijedi u subotu 28. ožujka na Prvom programu HTV-a i Hrvatskog radija od 20 sati, također će nastupiti 12 natjecatelja; po troje iz svakog mentorskog tima. Ne zaboravite, po jedan natjecatelj iz svakog tima, koji osvoji najveći broj glasova gledatelja i slušatelja, ide u idući krug natjecanja uživo. Među preostalih dvoje natjecatelja, mentor odlučuje tko nastavlja natjecanje.

Do iduće subote The Voice - Najljepši glas Hrvatske možete pratiti putem službene web stranice na Facebooku, Twitteru, YouTube Channelu te Instagramu.

The Voice - Najljepši glas Hrvatske natjecateljski je glazbeni show nastao prema originalnom televizijskom formatu The Voice of..., u vlasništvu Talpa Internationala B.V. iz Nizozemske. Ovim multimedijskim projektom HRT sjedinjuje televiziju, radio, internet i društvene mreže, uspostavlja interaktivnu komunikaciju te želi potvrditi da profesionalnim pristupom može stati uz bok najboljim javnim televizijama koje su proizvodile i emitirale show.