Povodom treće obljetnice organizacije Ispod Zemlje pozivamo vas na premijerni nastup prvi put u Hrvatskoj, prvi put u Zadru; škotski techno virtuoz Tony Scott, bolje znanog kao Edit Select (također poznat kao Percy X, njegov alter ego na Soma Records).

Stiže nam ravno iz europske prijestolnice elektronske glazbe - Glasgow! Započeo je proizvodnju elektronske glazbe već od ranih devedesetih, te je remiksirao Speedy J, Chris Liebinga, Adam Beyera, Dustin Zahna, Slam, Gary Becka, Mark Brooma, Dubfirea, Death In Vegas. Izdavao je za Chris Liebingov label - CLR, te za ostale svjetski poznate labele kao što su Prologue, Ostgut Ton, Electric Deluxe, Soma Records.

Nakon niza vrhunskih zabava u prostorima bivšeg klubu Orange, na MURAJU, došlo je vrijeme da vas podsjetimo na ne tako davnu prošlost, kada smo se neprestano zabavljali na ovoj lokaciji! Tako da, ako nikada niste osjetili energiju ovog prostora, vrijeme je da dođete u subotu 11.4 i isplešete se uz jednog među najboljim techno izvođačima današnjice. Kroz naš cjelovečernji program, za početka će vas voditi Last Method i Mota, nakon njih Allen Selestrin i Lucca Masterson.

Vrhunac večeri nam počinje u 01.30h i očekuje nas 3 satna edukacija o techno glazbi. Kao šećer na kraju predstavljamo vam svima dobro poznatog CET-a iz Zagreba koji će nam dočarati svoju viziju glazbe pri kraju večeri. Startamo u 22:00 dok večer u klubu završavamo u 6:30. Nakon toga se selimo na tajnu lokaciju s kojom će te svi biti upoznati prilikom ulaska u klub. Vidimo se!