Projekt autorice i pjevačice Maje Milin, Nimbus, predstavlja svoj treći singl, "Bijeg". Pjesmu ste premijerno mogli poslušati u emisiji Music Pub Zlatka Turkalja, a o čemu se točno radi komentirala je sama autorica.

- Pjesma „Bijeg" govori o unutarnjem preispitivanju koje se javlja u čovjeku kao posljedica prekida veze. Mnogi se pitaju što bi bilo da je bilo, a u pjesmi „Bijeg" odgovor je jasan - „Da je moglo drugačije, bilo bi. Ne sumnjam u odluku, je kako je, istaknula je Maja Milin.

Aranžman i produkciju pjesme potpisuje Ivan Grancarić, a video je snimao kreativni duo Bifora iz Zadra, iza kojeg stoje Tanja i Budimir Jaša. U spotu se pojavljuje plesačica Iva Burčul.

- Iva je inače plesačica suvremenog plesa, a do suradnje je došlo nakon što sam pogledala njezin performans, kojim je prikazala preispitivanje sebe i neku vrstu refleksije izvanjskog na vlastitu unutrašnjost. Kako pjesma govori o sličnoj temi, učinilo mi se savršenim spojiti te dvije priče u jednu. Posebna zahvala ide Kazalištu lutaka Zadar i OŠ Šimuna Kožičića Benje na ustupljenom prostoru za snimanje videa, dodala je Maja Milin.


View on YouTube