Sinoć se 16-ero vrhunskih pjevača u prvoj emisiji uživo showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" borilo za naklonost "petog mentora" - gledatelja, a među njima i Bibinjka Rea Matić te Ižanka Ivana Sutlović.

Ivana Sutlović je izvela pjesmu „Love me like you do" Ellie Goulding. 

- Sve je opravdala! Već sam dugo opčinjen tim prekrasnim glasom, kazao je Jacques i rekao joj da je prekrasno izgledala, ali i pjevala. 

Posljednja iz Jacquesovog tima bila je Rea Matić koja je izvela pjesmu „Fever" Peggy Lee.

- Prekrasno! Ja Rei vjerujem kad pjeva. Ima glas koji poželiš slušati svaki dan, kazao je Jacques i poručio joj da je prava zvijezda.

Najviše glasova gledatelja i slušatelja dobili su Alen Đuras i Rea Matić i tako se plasirali u četvrtfinale. Jacques je teškog srca između Ivane Sutlović i Petre Vurušić odlučio da natjecanje nastavlja Petra.

Priznao je da je bio iznenađen odabirom gledatelja i slušatelja. 

- Znam da ne ispada fer, ne znam što reći u ovakvom momentu. Shvatio sam da se s tobom, kao i s ostalima, moglo do finala, ali u ovoj kombinaciji je to morala biti Petra poručio je Ivani u nadi da mu ne zamjera. 

Za Ivanu Sutlović ovo je kraj natjecanja, dok će se Rea u četvrtfinalu nastaviti boriti za titulu najljepšeg glasa Hrvatske.

Pogledajte njihove nastupe u prvoj emisiji uživo.

 

View on YouTube

 


View on YouTube