Trebao je nastupiti polovicom srpnja, ali je nevrijeme s jakom burom i tramontanom odgodilo koncert Sandija Cenova za obostrano slobodan termin riječkog pjevača i organizatora „Virskog ljeta". Odnosno, za ljepše vrijeme. 

Prošlo je gotovo mjesec dana okupanih u suncu i ljetnim radostima i taman kada je objavljeno da Sandi ponovno dolazi na Vir 12. kolovoza, bura i kiša raspuhali su kupače. I ne samo njih. Srećom, do petka meteorolozi najavljuju proljepšanje.

„Jedva čekam!" - govori nam riječki glazbeni šarmer koji je u međuvremenu, kako kaže, odradio puno lijepih koncertnih nastupa. Prije nastupa na Viru bio je u Biogradu na moru gdje je predstavio ljetni hit „Anđeo i vrag". Pitali smo ga kako je reagirala publika?

„Fenomenalno! Pjesma je prošla sjajno, svidjela se ljudima. Imam još tri nove pjesme", govori Sandi najavljujući nakon duže pauze materijale za novi album. Čut ćemo ih na Viru u petak u drugom pokušaju nastupa.

„Pratio sam što se događa na Viru i vidim kako puno ljudi dolazi na koncerte. Osjetio sam atmosferu pa mi je bilo baš žao što koncert nije održan, zato jedva čekam nastupiti i dati sve od sebe da zadovoljim publiku. Bit će bolje nego što bi bilo da je održan u prvom terminu. Mi u Rijeci kažemo: našpanan sam!" - puni se Riječanin pozitivnom energijom prije virskog koncerta. 

Kako je i prvi put najavio, doći će odvojeno od benda u popodnevnim satima sa svojim ljubimcem - moćnim Harley-Davidsonom. 

Sandi Cenov, petak 12. kolovoza u 22 sata. Virska riva.