Ovaj petak 21. listopada, s početkom u 20 sati Klapa Cambi proslavit će 30 godina uspješnog rada u Ilirijinom Arsenalu, a gost večeri će biti vrhunski pjevač dalmatinskih šansona Tedi Spalato. 

Svakim svojim nastupom klapa Cambi je vrhunskim izvedbama, pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme, uspjela ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine i suvremenih glazbenih kretanja. 

Kriva karta, Ne more mi bit, Od zipke do križa,Moreš li razumit, Popucale rebatine, Kamena, Lipa moja, najnovija Noćas viruj zvizdama i još mnogi drugi veliki hitovi, Cambi su plasirali na u sam vrh klapske scene i donijeli im cijeli niz nagrada među kojima i čak 10 Porina. Cambi se može pohvaliti vrhunskim pjevačima u svojim redovima koji su jedinstvenom interpretacijom pjesmama dali prepoznatljivi Cambijev pečat koji publika cijeni i osjeća.

To su pokazali i prije pet godina kada su napunili splitski Poljud da bi s Cambijem proslavili 25. rođendan, a zatim dva puta i dvoranu Hypo centra u Zagrebu, zadarski Višnjik i riječku dvoranu Mladost.

- Iskreno se nadam da će ovaj koncert svima koji budu u publici ostati u lijepoj uspomeni, a nama kao izvođačima to je sigurno trenutak koji ćemo pamtiti cijeli život. Krajem listopada ovaj jubilej klape obilježit ćemo koncertom u nama posebno dragom gradu Zadru, koji je oduvijek cijenio klapu Cambi i gdje smo imali mnogo uspješnih nastupa. U trideset godina kroz klapu Cambi prošlo je puno pjevača i svaki je od njih ugradio svoju kockicu u mozaik koji i dalje ostaje nedovršen i otvoren za nove pjevačke pobjede, za nove godine, zaključio je bariton klape Alen Babić. 

Ulaznice su u prodaji na svim Eventim prodajnim mjestima, u agenciji Aquarius ili online preko Croatia Tickets.

Eventim: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/klapa-cambi- zadar-arsenal- 912392/performance.html

Croatia Tickets: http://www.croatia-tickets.com/hr/event/klapa- cambi-slavi- 30-godina- u-zadru

Ne propustite proslaviti 30-ti rođendan klape Kambi u intimnom interijeru Arsenala uz vrhunske izvođače!