Zadarski alter rock trio prepoznatljiv po autorskom radu koji ih je pogurao do nacionalnih ljestvica i inozemnih gostovanja u Forum Blues Baru će podsjetiti na uspješan debitantski album i singlove kojima su obilježili proteklu godinu.

Scarlet Notes su Zrna Zuber (vokal, bass gitara), Josip Miočić (bubnjevi) i Leonardo Jakšić (gitara). Bend je osnovan 2010., a intenzivno autorski radi posljednje tri godine. U 2014. su nastupili na više hrvatskih demo festivala i izborili finale HGF-a (2.mjesto), finale Hr demo kluba (5.mjesto) te finale Zadarske gitarijade.

U rujnu 2014. Scarlet Notes potpisuju za Aquarius Records te izbacuju zapaženi prvi singl Sanjamo. U prvoj polovici 2015. predstavit će još dva singla i videospota za pjesme Dodiri i Kraj jedne ljubavi, a zahvaljujući suradnji HGF Demo festivala i MBM Managementa bili su i na mini turneji u Velikoj Britaniji. Početkom srpnja na red je došao dugoočekivani debitantski album pod nazivom Naivno Srce te video istoimene pjesme sa zadarske promocije albuma.

U veljači 2016. godine izdaju novi singl Obrisi kojim najavljuju svoj koncept projekt nazvan 3/3. U naredne dvije godine izdat će tri puta po tri tematski i ugođajno srodne pjesme, te ih pri kraju razdoblja objediniti na albumu. Predstavljanje projekta nastavilo se u svibnju s pjesmom Ptice od Papira.

Scarlet Notes sviraju moderni rock s primjesama raznih glazbenih žanrova. Pjesme crpe nadahnuće iz međuljudskih odnosa i životnih (ne)prilika.

Čitanje njihovog autorskog rukopisa počinje u 22 sata, a ulaz je i ovog petka slobodan.