Koncertni program u Callegru ovaj je petak ponovno u znaku Forum dema i autorskih bendova. Na Kalelargi nastupaju Epilog i Solid State - dva zadarska sastava sa zvukom naslonjenim na najbolju tradiciju grunge rocka.

Epilog

Domaćoj publici poznatiji Epilog u Callegro dolazi nedugo nakon izbacivanja posljednjeg singla "Izgubljena stvar". Kao i prethodno objavljene 'Navika', 'Dobar razlog' i "Odlazim od nas" pjesma predstavlja punokrvni rock, ali i melodični i radiofonični stil grupe koja je sastavljena od iskusnih glazbenika sa zadarske scene. Nekoliko svirki u regiji i svom gradu, od kojih su najistaknutiji nastupi na WHF-u (West Herzegovina Festival) u Širokom Brijegu i HGF-u (Hrvatski Glazbeni Festival), Epilog su pogurali do većeg broja fanova i rušenja zidova garaže. Ovih dana bend u studiju Jura u Zagrebu privodi kraju snimanje albuma prvijenca te iščekuje sklapanje ugovora s diskografskom kućom. Hipoteka klasičnog demo benda za Epilog je uskoro prošlost. To će svirkom u Callegru potvrditi Dejan Marcikić - vokal, gitara, Tomislav Jerak - gitara, Božo Lisica Fox - bas gitara, Kristijan Bajlo - back vokal, udaraljke i Marko Lovrić za bubnjevima.

Solid State

Solid State je mladi autorski sastav s idejom stvaranja glazbe koja prelazi okvire jednog žanra. Bend su 2015. godine osnovali Marko Bašić (gitara) i Ante Škifić (gitara i back vokali), a vrlo brzo su im se pridružili Šime Zubović (bubnjevi), Luka Baranović (bas) i Matija Mihaljević (vokal). Zvuk Solid Statea energična je kombinacija rocka, grungea i metala. Masni riffovi, čvrsta ritam sekcija, dinamika i melodične vokalne dionice njihov su forte. U iščekivanju prvog albuma trenutno snimaju svoje pjesme.

Koncert počinje u 22 sata, a ulaz je tradicionalno slobodan.