ZADAR - Dok u Zagrebu 20 tisuća onih koji žele kupiti kartu u kazalištu Komedija za mjuzikl Mamma mia, u Zadru će na Višnjiku više od četiri tisuća građana moći pogledati taj vrhunski proizvod glazbenog kazališta.

I nakon gledanja mjuzikla Mamma Mia izaći će ozareni s osmijehom i puni pozitivne energije, najabolja je pozivnica koju je zadarskoj publici uputio Miljenko Puljić, voditelj marketinga kazališta Komedija.
On je zajedno s plesačicom Moranom Paškiević i pjevačem Ervinom Baučićem predstavio taj svjetski mjuzikl za koju je Komedija dobila franšizu po zahtjevnim kriterijima. Najavljeni Renata Sabljak i Luka Nižetić nisu zbog bolest mogli doći u Zadar. Prije izvedbe 3. ožujka u Zadar će doći 140 sudionika tog mjuzikla, što ansambla, a što tehničkog osoblja. Istog tog dana u kazalištu Komedija igrat će zadarska predstava Ostavljam te, pa je Puljić pozvao Zadrane u Zagrebu da dođu pogledati predstavu opremljenu odličnim elementima glazbe i komedije.

Sudionici konferencije za novinare istaknuli su savršen prijevod pjesama ABBE na hrvatski jezik Dražena Bratulića. To je tako dobro da se ne može vjerojavati, kazao je poznati pjevač Ervinom Baučićem. Osjećamo se poput pravih rock zvijezda, kazala je njegova kolegica po glumačkoj liniji.
Hrvatska Mamma mia u izvedbi Komedije dobila je nagradu od švedskog veleposlanstva za doprinos širenju švedske kulture. Pop - grupa ABBA sa svojim, kako je rekao Baučić, bezvremenskim hitovima najveći je izvozni proizvod te bogate države.

Ulaznice su već u prodaji u kioscima Tiska i web prodaji Eventima po cijenama od 100 kuna na tribinama, 120 kuna na teleskopskim tribinama te parteru, dok cijena ulaznice za prvih deset redova do pozornice koja će biti duga 23 metara, iznosi 150 kuna. Svi će sve vidjeti, pa čak i dirigenta koji svira te odlično čuti, jer se radi o bogatoj i vrhunskoj produkciji, najavili su gosti iz Zagreba.