Pod okriljem turističke sezone, kriminalna organizacija priprema udar na ionako malu hrvatsku penziju. U tom naumu jedino ih može spriječiti tajni agent kodnog imena "Baba Bond" iz redova špijunske organizacije Ćakulone, koristeći arsenal oružja poput pitara i promaje.

Tema nove pjesme zadarskog benda Zaratino su ćakulone, "mitska bića u Dalmaciji koja su se specijalizirala za špijunažu daleko prije CIA-e i KGB-a. Gdje god da kreneš, što god da radiš budi svjestan da te ispod odškrinutih škura prate minimalno dva oka koja znaju apsolutno sve o tebi. Sposobne su naći mrlju čak i onim najčistijima. Promatraju po danu, ogovaraju navečer".

Spot je sniman na lokacijama Poluotoka i Beach bara Bamboo pod redateljskom i snimateljskom palicom Igora Goića, uz pomoć snimatelja/asistenta kamere Šime Dujele. Uz članove Zaratina u ulogama se pojavljuju i Mirela Dujela kao "Ćakulona" i Den Eror kao vozač glisera. Tekst potpisuje Andreja Antonina, glazbu Joško Matešić, a aranžman Igor Ivanović i Marko Vojvodić.


View on YouTube