Glazba je nešto što najviše voliš, što te najviše uveseljava i opušta, a mikrofon nikada ne ispuštaš iz ruku?

Imaš između 7 i 17 godina?

Tražimo baš - TEBE!

Neka ti ništa ne stane na put - odvaži se i prijavi na 2. po redu natjecanje "GOLDEN VOICE" u organizaciji Glazbenog studija LIBRETO i City Gallerije, Ilirija d.d.

"GOLDEN VOICE" održat će se dana 15. lipnja u centru City Galleria.

Prijave s osnovnim podacima (IME, PREZIME, GODINA ROĐENJA, KONTAKT TELEFON I MAIL ADRESA, te PJESMA IZABRANA ZA IZVOĐENJE) šalju se na mail adresu: [email protected] te se potom dobivaju sve ostale povratne informacije. Prijave se zaprimaju do 25. svibnja na navedenu mail adresu, a za sva se dodatna pitanja javite se na broj 091/9347-160.

Pri tome ćeš dobiti: prekrasno i nezaboravno novo životno iskustvo, druženje sa svojim vršnjacima i nova poznanstva, rad i pripremu nastupa s vokalnom trenerima, ostalim pjevačima u grupi, te mogućnost nastavka suradnje na novim glazbenim projektima, kao i lijepe nagrade kao podsjetnike na tvoj jedinstveni glazbeno - scenski dan.

Pridruži nam se uz Glazbenu Udrugu Libreto i zapjevaj s nama svoju najdražu pjesmu u City Galleriji, sa sobom povedi svoje najdraže ljude kao podršku i doživi trenutke za pamćenje!