Pozivamo sve jubitelje vrhunskog zanatskog piva i one koji to žele postati na peti ZADAR CRAFT BEER FESTIVAL koji se održava od 5. do 7. rujna 2019. godine na prekrasnoj zadarskoj rivi Obala kralja Petra Krešimira IV. Radno vrijeme festivala je od 17:00 do 03:00 sata. 

U tri dana na jednom mjestu kušajte preko 90 vrsta zanatskih piva od preko 20 domaćih micro pivovara. Bogatstvo ovakvog festivala proizlazi iz izravnog kontakta posjetitelja i kuhara piva. Posjetitelji mogu iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Kako ništa nebi nedostajalo, za odličnu zabavu zaslužni su koncerti koje i ove godine Zadar craft beer festival nudi besplatno. Poznati hrvatski bendovi već petu godinu uveseljavaju Zadrane i strane posjetitelje. 

Cilj Zadar Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Zadra s kvalitetom zanatskog piva. 

Hrvatska i dalje živi Craft Beer Revoluciju, revoluciju u kojoj je do sada rođeno više od 100 micro pivovara. Svaka mala domaća pivovara osnovana je idejom zaljubljenika u pivo koji su od hobija i homebrewinga došli do otvaranja vlastite pivovare i kuhanja piva po njihovom guštu i receptu. 

Od iznimne je važnosti podržati male hrvatske obrtnike kao što su micro pivovare. One s jedne strane stvaraju dodanu vrijednost hrvatskom gospodarstvu generirajući nova radna mjesta te promoviraju samozapošljavanje. S druge strane, zanatsko pivo je proizvod dodane vrijednosti koji obogaćuje hrvatsku gastro i turističku ponudu čineći našu zemlju atraktivnijom destinacijom i domaćim i stranim posjetiteljima.

Zadar craf beer festival nudi besplatan ulaz na koncerte: 

05.09. - REZERVE/ JIMMYSHAKERS 

06.09. - KOJOTI 

07.09. - PIPS CHIPS & VIDEOCLIPS / GATUZO + RESIDENT DJ 

Posjetitelji festivala nakon kušanja zanatskih piva moći će se okrijepiti domaćim jelima u gastro kutku. 

Budite dio craft priče petog Zadar CBF-a te uz vrhunska piva i gastronomske poslastice uživajte u odličnim koncertima. Vidimo se na ZADAR CRAFT BEER FESTIVALU!