Mjere Stožera civilne zaštite polako popuštaju, a Tomislav Bralić i klapa Intrade već počeli s pripremama za koncert na opatijskoj Ljetnoj pozornici, kojim će obilježiti "povratak" na scenu.

Posljednja tri mjeseca bila su sasvim novo iskustvo za glazbenu industriju. No, Tomislav Bralić i klapa Intrade pokazali su da su čak i pod uvjetima u kojima su socijalni kontakti svedeni na minimum, oni spremni na akciju. Tako su objavili novi spot za pjesmu "Riči lažljive", sudjelovali u digitalnim akcijama i kampanjama, redovito podržavali hrvatsku glazbenu scenu i poticali na slušanje hrvatske glazbe. Svoju su publiku ponajviše zabavljali na društvenim mrežama, gdje su objavljivali fotografije iz prošlosti i videozapise članova klape kako provode dane u izolaciji.

Nakon "digitalnog druženja", prvi koncert Tomislava Bralića i klape Intrade održat će se 20. lipnja u 21:30 na opatijskoj Ljetnoj pozornici. No, Tomislavu i klapi to neće biti prvi nastup u tom gradu na Kvarneru. Još su 2014. priredili koncert koji se i danas pamti. Stoga ni ne čudi što je Opatijski festival predložio da Tomislav i klapa nastupe na otvorenju Ljetne pozornice i da se dogovoreni nastup iz kolovoza prebacili u lipanj, sve kako bi Opatija otvorila sezonu s omiljenim domaćim izvođačima. Ovim se koncertom otvara i ljetna koncertna sezona u Hrvatskoj.

Tomislav Bralić i klapa Intrade na slavljeničkom koncertu u Opatiji nastupit će u proširenom sastavu, s bendom koji ih prati na svim velikim koncertima, što je još jedna garancija za nezaboravan doživljaj.